ΑΘΗΝΑ
03:29
|
06.05.2024
Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο χωριό Αργουλιό υπό τον φόβο αντιποίνων (βεντέτας) ανάμεσα στις δύο οικογένειες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παραδόθηκε ο 44χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν συγχωριανό του για κτηματικές διαφορές στην Κρήτη. Ειδικότερα, ο 44χρονος παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου λίγο μετά τις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του.

Ο 44χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε διαπληκτισμό με το θύμα που του αφαίρεσε τη ζωή ενώ φέρεται επίσης να παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές το όπλο που χρησιμοποίησε για το φονικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών για διαφορές που αφορούσαν χειμαδιά σε περιοχή βοσκότοπων. Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 23χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πυροβόλο όπλο, τύπου πιστόλι. Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’ οδόν δεν τα κατάφερε.

Στο μεταξύ ισχυρή αστυνομική δύναμη εποπτεύει το χωριό Αργουλιό υπό τον φόβο αντιποίνων (βεντέτας) ανάμεσα στις δύο οικογένειες. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα