ΑΘΗΝΑ
10:46
|
02.12.2022
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη αποσύρεται και επισήμως το πρόγραμμα περιήγησης, που δεν άντεξε στον ανταγωνισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από αύριο η περιήγηση στο διαδίκτυο θα γίνεται χωρίς το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer, το οποίο αποσύρεται επισήμως από την αγορά μετά από 27 χρόνια. Η εταιρεία Microsoft ανακοίνωσε ότι ο Internet Explorer 11 αποσύρεται επίσημα αύριο, 15 Ιουνίου 2022.

Ο κάποτε δημοφιλής browser προσέφερε τις υπηρεσίες του για περίπου τρεις δεκαετίες, έφτασε στο απόγειό του το 2003 και μετά ήρθε το γήρας και ο ανταγωνισμός από πιο «φρέσκους», πιο γρήγορους και αποδοτικούς browsers όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari.

Ο Internet  Explorer 11 δεν άντεξε και ήδη από το 2015 η Microsoft έβαλε στην αγορά το πρόγραμμα περιήγησης Edge μαζί με το λανσάρισμα των Windows 10.

Σύμφωνα με την εταιρεία Statcounter σήμερα μόλις το 0,45% των χρηστών χρησιμοποιεί τον Internet Explorer για τις περιηγήσεις του στο διαδίκτυο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
ΣΥΝΑΦΗ

Τη χρήση ένοπλων ρομπότ από την αστυνομία ενέκρινε το Σαν Φρανσίσκο

Ο μύθος του «συστήματος κοινωνικής πίστωσης» της Κίνας

Νέο πρόστιμο στη Meta για διαρροή προσωπικών δεδομένων

Η Τουρκία θα παράγει μαζικά μη επανδρωμένα μαχητικά αεροσκάφη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα