ΑΘΗΝΑ
19:34
|
04.05.2024
«Τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με καθυστέρηση 4,5 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον απόηχο της επίθεσης εναντίον της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, ο Άρης Πορτοσάλτε, ζήτησε σήμερα δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά για ειρωνικά σχόλια που είχε κάνει πριν 4,5 χρόνια κατά του τότε υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με απειλές που δεχόταν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Ζητάω δημοσίως συγγνώμη, τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος από την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Να σημειωθεί ότι χθες, Τρίτη, ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Twitter αφού καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, τον κάλεσε να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. 

«Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε τις 1.000 απειλητικές επιστολές και τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα “των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού έκανα το καθήκον μου» έγραψε σε ανάρτησή του, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και ένας από τους πρωτεργάτες της Συμφωνίας των Πρεσπών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα