ΑΘΗΝΑ
22:38
|
24.04.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι των δύο παιδιών οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τη διαπίστωση πως η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε με κεταμίνη, το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ιριδας που κατατέθηκε σήμερα το πρωί, κάνει λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, για ασφυκτικό θάνατο που αποδίδεται σε δολοφονία.

Η κατάθεση του πορίσματος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις, ίσως και εντός της ημέρας, αφού το πόρισμα παραδοθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι έντονες αλλοιώσεις στο ήπαρ της Μαλένας, αλλά και οι κηλίδες υποξυγοναιμίας που εντοπίστηκαν στον εγκέφαλο του παιδιού αποτελούν μια σαφή ένδειξη ασφυκτικού θανάτου και, μάλιστα, από εξωγενή παράγοντα. Ομοίως, σε εξωγενή παράγοντα αποδίδεται και ο ασφυκτικός θάνατος της Ίριδας, που έχασε την ζωή της ενώ ήταν λίγων μηνών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε πως η πελάτης του έχει αγωνία για το περιεχόμενο του πορίσματος και αυτό που κατά λέξη του ανέφερε είναι «Εύχομαι να μην μου το φορτώσουν και αυτό», συνεχίζοντας να αρνείται κάθε ανάμειξη στον θάνατο των τριών παιδιών της.

Σχετικά με το περιβόητο πανάκι της Ίριδας, που φέρεται να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για τον θάνατο του παιδιού, ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε πως «είναι προφανές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα προχωρούσε ποτέ στην παράδοση του στοιχείου αυτού» στις αρχές εάν η ίδια είχε εμπλοκή στον θάνατο του παιδιού.

Αναφορικά με την νέα κλήση του Μάνου Δασκαλάκη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε άγνοια για το περιεχόμενο της κατάθεσής του.

Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα της κατηγορούμενης μητέρας, με σειρά να έχουν σήμερα η μητέρα και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ αναμένεται και η κατάθεση της αδελφής της Δήμητρας Πισπιρίγκου που ήταν στο σπίτι την ημέρα που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της η μικρή Ίριδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα