ΑΘΗΝΑ
08:51
|
19.05.2024
Συγκινημένος, από το δημαρχείο του Πύργου, ο 39χρονος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που δέχεται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ασφαλής και καλά στην υγεία του είναι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς που είχε εξαφανιστεί από τον Πύργο μετά από επίθεση εκφοβισμού (bullying) στο σπίτι του αρχές Μαΐου. Ο Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε σήμερα στο δημαρχείο του Πύργου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον αντιδήμαρχο πρόνοιας Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μπροστά στις κάμερες είπε ακόμη πως δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του.

Ο Θύμιος, ο οποίος αγνοούνταν από τις 4 Μαΐου, εθεάθη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο, το απόγευμα του Σαββάτου 18/6.

Υπενθυμίζεται ότι το 2008 υπήρξε θύμα τροχαίου με τη μηχανή του, το οποίο του άφησε σοβαρότατα τραύματα και μόνιμα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, εξαιτίας σοβαρών παραμορφώσεων στο πρόσωπό του χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μιλήσει, πριν από περίπου μια δεκαετία, για τον αγώνα που δίνει.

Χωρίς δουλειά και φίλους ο Θύμιος αποφάσισε να μετακομίσει στον Πύργο με στόχο μια επιστροφή στην «κανονικότητα». Εκεί, όμως έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, χλευασμού και επιθέσεων με πέτρες και ύβρεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα