ΑΘΗΝΑ
17:10
|
20.04.2024
Μετά τον αιφνίδιο θάνατο 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα, η αστυνομία ανακάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της ζούσε έγκλειστη στο διαμέρισμα για τα τελευταία 42 χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο περιστατικό που θυμίζει την τραγική ιστορία της Ελένης από το Κωσταλέξι, ήρθε στο φως μετά τον αιφνίδιο θάνατο 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα, όταν η αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση ανακάλυψε ότι μαζί της ζούσε και η 51χρονη κόρη της που ήταν έγκλειστη τα τελευταία 42 χρόνια

Η 76χρονη συνταξιούχος πέθανε ξαφνικά στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Η σορός της εντοπίστηκε από ένα συγγενικό της πρόσωπο.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της άτυχης συνταξιούχου, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει πλέον η 51χρονη.

Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης από παθολογικά αίτια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα