ΑΘΗΝΑ
00:39
|
17.04.2024
Ο 38χρονος κακοποιούσε συστηματικά την 14χρονη και 9χρονη κόρη του παρά το γεγονός πως η επιμέλεια των πέντε παιδιών του είχε δοθεί στη μητέρα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα αποκρουστική υπόθεση ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο φως από τα Χανιά με δράστη έναν 38χρονο πατέρα πέντε παιδιών και θύματα δύο από τις μεγαλύτερες κόρες τους.

Τον εφιάλτη των επιθέσεων αποκάλυψε πρώτη η μεγαλύτερη κόρη, 14 ετών, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των επτά ετών ενώ το ίδιο δράμα ζούσε την τελευταία διετία και η μικρότερη αδελφή της που είναι σήμερα εννέα ετών. Στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας, που είναι αγόρια, δεν έχει διαπιστωθεί ανάλογη επίθεση.

Ο 38χρονος συνελήφθη και σήμερα μετά την τρίωρη απολογία του στον εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των πέντε παιδιών επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν πως τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ασφαλές και υγιές περιβάλλον. Τα παιδιά είχε υπό την επίβλεψή της η μητέρα του πατέρα η οποία αρνείται πως γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο εγγονών της.

Σύμφωνα με την κρητική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cretalive.gr σε βάρος του 38χρονου Χανιώτη είχε εκδοθεί στις 21 Ιουνίου ένταλμα σύλληψης, για διάφορες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος των δύο κοριτσιών ηλικίας 14 και 9 ετών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα