ΑΘΗΝΑ
22:04
|
16.04.2024
Για δεύτερη φορά σε 10 μέρες αεροπλάνο της Aegean παρουσιάζει πρόβλημα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης ταλαιπωρώντας δεκάδες επιβάτες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιπετειώδης δίχως άμεσο αίσιο τέλος αποδεικνύεται η προσπάθεια μερικών δεκάδων επιβατών της εταιρίας Aegean να ταξιδέψουν νωρίς το απόγευμα με την πτήση των 16.20 από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για Αθήνα.

Αρχικά η εταιρία τους ενημέρωσε πως η πτήση θα καθυστερούσε για μία ώρα, που στη συνέχεια έγιναν δύο με την δικαιολογία πως υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη του αεροσκάφους από Αθήνα. Όταν έφθασε, οι επιβάτες κλήθηκαν να επιβιβαστούν αλλά μετά από μία ώρα, τους κάλεσαν να βγουν έξω ενημερώνοντάς τους πως ο κινητήρας είχε πρόβλημα…

Το προσωπικό εδάφους ενημέρωσε τους επιβάτες της περιπετειώδους «επικείμενης» πτήσης ότι θα μάθουν για την ώρα αναχώρησης στις 19.00 που μετά έγινε 20.00 και στη συνέχεια 21.30.

Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ τους έδωσαν από ένα κουπόνι 5 ευρώ για να προμηθευτούν πράγματα ισόποσης αξίας από το μπαρ (που ήταν σχεδόν άδειο…) και έκτοτε παραμένουν ταλαιπωρημένοι και θυμωμένοι στην αναμονή και στην αβεβαιότητα.

Την πληροφορία για την πολύωρη περιπέτεια στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης έδωσε η γνωστή ακαδημαϊκός και συγγραφέας Λένα Διβάνη με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook καταλήγοντας:

«Ευχαριστούμε που δεν ταξιδέψαμε μαζί σου Αegean. Τα φιλιά μας στην επιτροπή ανταγωνισμού που δεν βρήκε προβληματική τη μονοκρατορία σου».

Παρόμοιο πρόβλημα πριν 10 μέρες

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια περιπέτεια πέρασαν στις 13 Ιουνίου δεκάδες επιβάτες πτήσης της ίδιας εταιρίας από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για Αθήνα.

Το αεροπλάνο αναχωρούσε στις 3.20 το μεσημέρι της Δευτέρας με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε αυτό επέβαιναν 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος. Μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καπνού, η διαδικασία τροχοδρόμησης διακόπηκε και δόθηκε εντολή εκκένωσης του αεροσκάφους. Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα, το οποίο με το σβήσιμο των κινητήρων δεν εξελίχθηκε σε φωτιά…

Τελικά οι επιβάτες, αρκετές ώρες μετά, αναχώρησαν για Αθήνα με άλλο αεροσκάφος της Aegean.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα