ΑΘΗΝΑ
02:55
|
19.04.2024
Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H Εισαγγελία Πρωτοδικων της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο αλλου ανθρώπου, σε βαθμό κακουργήματος κατά του 19χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παλαιολόγου. Ο κατηγορουμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, όπου έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της Λ. Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 18χρονος, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρο με σφοδρότητα.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα δεν ήταν καν κάτοχος διπλώματος οδήγησης. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νεαρού χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση από την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε από τους άντρες της Τροχαίας και ο 19χρονος οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου που συνελήφθη, καθώς προέκυψε πως είχε άμεση εμπλοκή με την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχει σχηματίσει η Τροχαία, οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες και πιθανόν έκαναν «κόντρα», αλλά θα ζητηθεί και έκθεση από πραγματογνώμονα. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα