ΑΘΗΝΑ
23:00
|
25.04.2024
Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, ανάμεσα στην Γένα και το χωριό Αρκάδι, κοντά στον Πύργο Μονοφατσίου. Η πυρκαγιά καίει γεωργικές εκτάσεις ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Στην περιοχή επιχειρούν 11 πυροσβεστικά οχήματα με περισσότερους από 40 πυροσβέστες, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα του ΠΣ, ενώ ο δήμος Γόρτυνας διέθεσε μια υδροφόρα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν και στελέχη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο 58χρονος άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μια ακόμα φωτιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Πυροσβεστικά οχήματα από το Ηράκλειο έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα