ΑΘΗΝΑ
10:35
|
14.08.2022
Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, ανάμεσα στην Γένα και το χωριό Αρκάδι, κοντά στον Πύργο Μονοφατσίου. Η πυρκαγιά καίει γεωργικές εκτάσεις ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Στην περιοχή επιχειρούν 11 πυροσβεστικά οχήματα με περισσότερους από 40 πυροσβέστες, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα του ΠΣ, ενώ ο δήμος Γόρτυνας διέθεσε μια υδροφόρα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν και στελέχη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο 58χρονος άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μια ακόμα φωτιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Πυροσβεστικά οχήματα από το Ηράκλειο έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθετη η Ελλάδα για το δράμα των αβοήθητων, εγκλωβισμένων προσφύγων στον Έβρο

Στην «ψυχρή λίμνη» οφείλεται η καιρική αστάθεια  

Ακτιβιστές τσιμέντωσαν τρύπες του γκολφ στη νότια Γαλλία

Πυροβολισμοί και μια σύλληψη στο αεροδρόμιο της Καμπέρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα