ΑΘΗΝΑ
04:04
|
20.05.2024
Το μωρό σώθηκε χάρη στην παρέμβαση πολιτών που έσπευσαν να το αρπάξουν από τα χέρια του άντρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας 35χρονος ημεδαπός, που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους βρέφος του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας η 34χρονη μητέρα του βρέφους μετέβη χθες Πέμπτη στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση κατά του 35χρονου.

Στη μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το βρέφος από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Το περιστατικό συνέβη χθες αργά το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, με την παρέμβαση περαστικών να είναι καθοριστική για τη ζωή του βρέφους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα με το παιδί της έχουν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει σκηνές από τη σύλληψη του 35χρονου. Το μωρό σώθηκε χάρη στην  πολιτών που έσπευσαν να το αρπάξουν από τα χέρια του άντρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας ημίγυμνος άνδρας κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί. Τελικά οι περαστικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα