ΑΘΗΝΑ
10:13
|
19.05.2024
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου, εξαιτίας δύο περιστατικών με ανταλλαγή πυροβολισμών σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου, εξαιτίας δύο περιστατικών με ανταλλαγή πυροβολισμών σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, που είχαν ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο ήταν αστυνομικοί.

Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, δύο οδηγοί είχαν διαπληκτισμό και ο ένας πυροβόλησε τον άλλο, ενώ ο δεύτερος ήταν στο αυτοκίνητό του. Ο συνοδηγός του τραυματισμένου οδηγού, μετά το συμβάν, βγήκε από το όχημα και τραυματίστηκε και αυτός από διερχόμενο Ι.Χ.. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου ο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας κατέληξε, ενώ ο δράστης διέφυγε. Το πρωί κατέληξε και ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στους Αγίους Αναργύρους, μετά από ληστεία βενζινάδικου έγινε ανταλλαγή πυρων μεταξύ του δράστη και της αστυνομίας, με τον πρώτο να πέφτει νεκρός ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401, Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο δράστης της ληστείας πιθανώς να είναι ο ίδιος με του πρώτου περιστατικού, ωστόσο ακόμα αναμένεται η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, πρόκειται να επισκεφτεί εκ νέου, στις 12:00, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στους Αγίους Αναργύρους. Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό.

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα