ΑΘΗΝΑ
18:36
|
20.04.2024
Σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Χαβάρι Ηλείας - Απειλήθηκε κατοικία και οι φλόγες έφτασαν κοντά σε δεξαμενές με βουτάνιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την οριοθέτηση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Χάβαρι Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε αγροτοδασική έκταση με ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα, ενεργοποιώντας την Πυροσβεστική υπηρεσία Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του ilialive.gr, η φωτιά, η οποία εκτείνεται σε περίπου 20 στρέμματα, βρίσκεται κοντά στο χωριό, ενώ νωρίτερα οι φλόγες έφτασαν στην αυλή ενός σπιτιού και πλησίασαν δεξαμενές με βουτάνιο.

Κατά την σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και 2 αεροσκάφη, ενώ συνδρομή παρέχεται από υδροφόρες ΟΤΑ. Όπως μεταφέρει δημοσιευμα του patrisnews.com, επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος και ο διοικητης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, Αντιπύραρχος Κώστα Χριπάτσιος, ενώ σύμφω

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο της Δανίας λόγω απειλής για βόμβα

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα