ΑΘΗΝΑ
18:40
|
23.04.2024
Ο θρυλικός κιθαρίστας κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν λόγω εξάντλησης και αφυδάτωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θρυλικός Αμερικανο-Μεξικανός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, παγώνοντας τους θεατές και το προσωπικό της συναυλίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι υπεύθυνοι της συναυλίας έσπευσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ιατρικό προσωπικό περιέθαλψε τον 74χρονο στο Κλάρκστον την Τρίτη και έπειτα μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου για παρακολούθηση.

Οι εκπρόσωποι του μουσικού δήλωσαν ότι έπασχε από «θερμική εξάντληση και αφυδάτωση».

Ο μάνατζέρ του μουσικού, Μάικλ Βριώνης δήλωσε ότι ο Κάρλος Σαντάνα τα πήγαινε καλά και αναρρώνει. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι μια συναυλία που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη στο Μπέρτζετσταουν της Πενσυλβάνια, «θα αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία».

Ο πολυβραβευμένος μουσικός, γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1947 στο Μεξικό.

Καταξιώθηκε μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τη δεκαετία του 1960 με αποκορύφωμα τη διεθνή αναγνώρισή του στο φεστιβάλ του Γούντστοκ το 1969.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης έχει βραβευτεί με συνολικά 10 βραβεία Grammy και 3 βραβεία Latin Grammy, ενώ το περιοδικό «Rolling Stone» τον έχει κατατάξει στη θέση Νο. 20 στη λίστα του με τους «100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για πληγέντες

Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά στη Ζαχάρω κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα