ΑΘΗΝΑ
08:24
|
25.04.2024
Ήττα για το υπουργείο πολιτισμού, καθώς το δικαστήριο έκρινε ως νόμιμη τη σημερινή στάση εργασίας των ηθοποιών της παράστασης «Μήδεια».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να τεθεί παράνομη η στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει για σήμερα από τις 8μμ ως τα μεσάνυχτα σε Αθήνα και Επίδαυρο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θέατρου, κατέθεσε το υπουργείο Πολιτισμού.

Η αίτηση εκδικάζεται στις 2.30 το μεσημέρι, μισή ώρα δηλαδή πριν λήξει το τελεσίγραφο που έχουν στείλει τα δύο Σωματεία στο ΥΠΠΟΑ προκειμένου να απαντήσει γραπτώς στο αίτημά τους για αύξηση της αποζημίωσης για την εκτός έδρας εργασίας.

Το δικόγραφο:

Η στάση εργασίας των Σωματείων πραγματοποιείται την ώρα της παράστασης της «Μήδειας» του Μποστ σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού από το Εθνικό Θέατρο στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Update: Νόμιμη έκρινε το δικαστήριο την στάση εργασίας των εργαζομένων στην παράσταση «Μήδεια» του Μποστ που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, και όπως είναι προφανές, η σημερινή παράσταση ακυρώνεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μετά τις Ευρωεκλογές

Φρεγάτα Ύδρα: Κατάρριψη δύο UAV στον κόλπο του Άντεν

Στον ανακριτή ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος

Σουηδία: Μασκοφόροι επιτέθηκαν εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα