ΑΘΗΝΑ
01:48
|
24.05.2024
Μεγαλύτερη ανησυχία προκάλεσαν αρχικά οι πυρκαγιές που σημειώθηκαν στις περιοχές Ροδιά και Σμέρνα του νομού Ηλείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 50 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την επίσημη απογευματινή ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μεγαλύτερη ανησυχία προκάλεσαν αρχικά οι πυρκαγιές που σημειώθηκαν στις περιοχές Ροδιά και Σμέρνα του νομού Ηλείας, οι οποίες ωστόσο είναι από νωρίς το απόγευμα σε ύφεση.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Πάνω από 370 δασικές πυρκαγιές σε μία βδομάδα

Χτες, σε έκτακτη ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι ανέφερε πως μέσα στην τελευταία βδομάδα καταγράφηκαν 378 δασικές πυρκαγιές και 882 αστικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Αρτοποιό, οι σημαντικότερες από αυτές τις πυρκαγιές σημειώθηκαν στο Σχιστό Κορυδαλλού, στις Πόρτες Αχαΐας, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, στο Σερνικάκι Φωκίδας, στη Κορακιά Κρανιδίου Αργολίδας, στο Πόρτο Γερμενό, στον Άγιο Ιωάννη Κορινθίας και στην Κορυφή Πύργου Ηλείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Φωλιές χελωνών Caretta-Caretta στην παραλία του Ενυδρείου της Ρόδου

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα