ΑΘΗΝΑ
05:50
|
20.05.2024
Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, αρκετοί κεντρικοί και περιφερειακοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα η καταιγίδα που έπληξε την πόλη ξεκινώντας από τα βόρεια προάστια.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, αρκετοί κεντρικοί και περιφερειακοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δυσχεραίνοντας την κίνηση πολλών οχημάτων και πεζών.

Παράλληλα ο δυνατός άνεμος που φυσούσε «άρπαξε» δεκάδες αντικείμενα, μετακίνησε κάδους απορριμμάτων και προκάλεσε πτώσεις κλαδιών αλλά και δέντρων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε περισσότερες από δέκα περιπτώσεις κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για άντληση υδάτων σε υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ

Αργότερα απόψε ο καιρός στη χώρα αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα