ΑΘΗΝΑ
07:32
|
07.06.2026
Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα σε περιοχή της Φθιώτιδας με έναν άτυχο 31χρονο εργάτη να χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα το δυστύχημα έλαβε χώρα στα ορεινά Μάρμαρα του Δήμου Μακρακώμης, με 31χρονο να χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχος 31χρονος άνδρας ήταν εργάτης από την περιοχή της Ευρυτανίας, που δούλευε σε εργολαβία της ΔΕΗ.

Το συνεργείο καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων, όταν κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ο γερανός ακούμπησε καλώδιο που βρισκόταν υπό τάση.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο για τον άτυχο άνδρα και Σταθμός του ΑΤ Σπερχειάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα