ΑΘΗΝΑ
14:25
|
21.05.2024
Ο γνωστός ράπερ 50 cent για μόλις δύο ώρες θα βγάλει όσα βγάζει ένας μικρομεσαίος εργαζόμενος στην Ελλάδα σε μία δεκαετία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόνο «άτυχη» δεν προμηνύεται η 13η Αυγούστου 2022 για τον γνωστό 47χρονο Αμερικανό ράπερ και ηθοποιό 50 Cent (κατά κόσμο Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον Γ’) καθώς έχει κληθεί να εμφανιστεί σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Μυκόνου για μόλις δύο ώρες με αμοιβή 250.000 ευρώ. Η αμοιβή δεν συμπεριλαμβάνει έξτρα «κονδύλι» της τάξης των 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά έξοδα και το κόστος πολυτελούς διαμονής στη Μύκονο.

Αν και η αμοιβή φαντάζει «αστρονομική» στους κανονικούς εργαζόμενους, εντούτοις, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ SantΑnna αναμένεται να βγάλουν πολλαπλάσια κέρδη καθώς ένα και μόνο τραπέζι VIP μπορεί να αποφέρει έσοδα 50.000 ευρώ. Η εκδήλωση άλλωστε έχει στόχο τα «παχυλά» πορτοφόλια και τις «χρυσές» πιστωτικές κάρτες πάμπλουτων Αμερικανών που θα παραθερίζουν στα μέσα Αυγούστου στο «νησί των ανέμων».

Η ιστορία του έφηβου που ξεκίνησε σαν διακινητής ναρκωτικών είναι λίγο πολύ γνωστή. Όλα ωστόσο άλλαξαν μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ με τίτλο «Guess Who’s Back?» το 2002, οπότε τον ξεχώρισε ο ράπερ Eminem που τον στήριξε βοηθώντας τον να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία Interscope Records. Με τη βοήθεια του Eminem και στη συνέχεια του Dr. Dre, ο Τζάκσον εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο εμπορικούς ράπερ στη διεθνή βιομηχανία μουσικού θεάματος.

Στα τέλη Ιουνίου ο 50 cent είχε ανακοινώσει χαριτολογώντας πως θα μετονομαστεί σε 85 cents για να συμβαδίσει με την αύξηση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Νέα τελεσίγραφα σε φοιτητές που κινητοποιούνται για την Παλαιστίνη

Ένας νεκρός από αναταράξεις σε πτήση Boeing Λονδίνο-Σιγκαπούρη

ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα αμφισβήτησης τεκμαρτού εισοδήματος

Ναυάγιο στην Πύλο: Αθώοι οι 9 επιζώντες- Αναρμόδιο δήλωσε το δικαστήριο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα