ΑΘΗΝΑ
09:20
|
24.04.2024
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείων του ΟΑΣΘ στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντας τρία παιδιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, με ένα όχημα να πέφτει πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ και να τραυματίζει τρία παιδιά στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, στην περιοχή της Νικόπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Από την αρχική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, το ένα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, παρασύροντας τρεις πεζούς.

Η στάση του ΟΑΣΘ όπου σημειώθηκε το ατύχημα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος Voria.gr, τα παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών, κινούνταν προς τη στάση. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα στη στάση περίμενε κόσμος.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Μόνο το ένα παιδί φέρεται να έχει σπάσει το δεξί του πόδι, ενώ όλα υποβάλλονται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν.

Μάλιστα επαγγελματίας της περιοχής εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία του, τονίζοντας ότι το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και πως συχνά σημειώνονται αντίστοιχα ατυχήματα. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο δεδομένου ότι στο σημείο υπάρχουν τρεις παιδικοί σταθμοί και κυκλοφορούν πολλά παιδιά μαζί με τους γονείς τους εκεί.

Η επαγγελματίας τονίζει ότι πρέπει να μπει φανάρι στο σημείο προκειμένου να περιοριστούν τα ατυχήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από σήμερα το «καλάθι του Πάσχα»

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Εμπρησμός σε ΑΤΜ στα Σεπόλια

Σχέδιο Ανάν: Το βροντερό όχι των Ελληνοκυπρίων, η  εξαγορά των συνειδήσεων και οι παραχαράκτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα