ΑΘΗΝΑ
08:28
|
26.04.2024
Σωματική επίθεση δέχθηκε γυναίκα που κρατούσε το μωρό της στην αγκαλιά από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, στη Λάρνακα της Κύπρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οργή έχει προκαλέσει στην Κύπρο ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου απεικονίζεται ένας άνδρας να κλωτσά μια γυναίκα που έχει το μωρό της στην αγκαλιά.

Το ειδεχθές περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε σε γειτονιά της Λάρνακας και η αστυνομία έχει ενημερωθεί και αναζητά το δράστη.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκονται και άλλα άτομα τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη, ο οποίος τους επιτέθηκε με γροθιές.

Το επεισόδιο ξεκίνησε σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου αυτός αρνήθηκε να συζητήσει για να βρεθεί κάποια λύση και της επιτέθηκε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Generation For Change CY (@generationforchangecy)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα