ΑΘΗΝΑ
09:28
|
03.05.2024
Αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για εκβιασμό, ενώ διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από διακοπή που αποφάσισε το δικαστήριο σε προηγούμενη συνεδρίασή του, προκειμένου η καταγγέλλουσα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε η έδρα να είναι σε θέση να αποφασίσει.

Στο αίτημα της αναβολής αντιτάχθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον ίδιο να τονίζει στο δικαστήριο ότι η παράταση της αντιδικίας δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά του, που λόγω του καλοκαιριού περιλαμβάνει συναυλίες και περιοδείες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος δημοφιλής τραγουδιστής είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους, έπειτα από τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η σύντροφός του για ξυλοδαρμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα