ΑΘΗΝΑ
21:18
|
08.05.2024
Προηγήθηκε το πόρισμα για την τραγική κατάληξη του Θ. Νεμουτιάνου στο νοσοκομείο της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου στην Πάτρα, ζήτησε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, καθώς πήρε άμεσα τα αποτελέσματα της έρευνας στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» που είχε ζητήσει νωρίτερα.

Ο θάνατος του 49χρονου άνδρα προκάλεσε σοκ καθώς η πρώτη νοσοκόμα που συνάντησε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν έφθασε εκεί με έντονη δυσφορία και δυνατούς πόνους στο στήθος, του πρότεινε να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου που εφημέρευε για να τον εξετάσουν.

Ο άδικος θάνατός του προκάλεσε σοκ όχι μόνον γιατί η νοσηλεύτρια δεν σκέφθηκε να καλέσει εκτάκτως έναν γιατρό επειδή ο ασθενής κατάφερε να φθάσει εκεί με τα πόδια, αλλά γιατί τα νοσοκομεία δεν έχουν το ιατρικό προσωπικό που απαιτείται ώστε να δείχνουν δυνατότητα ευελιξίας σε μία έκτακτη περίπτωση, ακόμη και όταν δεν εφημερεύει.

Η οικογένεια του εκλιπόντος, που πριν 10 μήνες είχε χάσει από κορονοϊό ένα μέλος της, αρνείται να αποδεχθεί τον άδικο χαμό του 49χρονου προσπαθώντας να καταλάβει γιατί πέθανε τόσο πρόωρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σημαντική καινοτομία στη βιολογία με το σύστημα AlphaFold3

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Το φοιτητικό κίνημα θα ρίξει τον Μπάιντεν;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα