ΑΘΗΝΑ
14:04
|
26.11.2022
«Η κατάσταση ασφαλείας σε ολόκληρη την Ουκρανία είναι εξαιρετικά ασταθής και οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αμερικάνικη πρεσβεία στο Κίεβο σε ανακοίνωσή της προέτρεψε τους πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται στην Ουκρανία να «αναχωρήσουν αμέσως» από την χώρα καθώς «οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση».

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες των ΗΠΑ να μην εισέρχονται στην Ουκρανία και όσους βρίσκονται στην Ουκρανία να αναχωρήσουν αμέσως χρησιμοποιώντας ιδιωτικά διαθέσιμες επιλογές χερσαίας μεταφοράς, εάν είναι ασφαλές να το κάνουν. Αποφύγετε μεγάλες συγκεντρώσεις και οργανωμένες εκδηλώσεις καθώς μπορεί να χρησιμεύσουν ως ρωσικοί στρατιωτικοί στόχοι οπουδήποτε στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών περιοχών της», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η κατάσταση ασφαλείας σε ολόκληρη την Ουκρανία είναι εξαιρετικά ασταθής και οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση. Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την ευαισθητοποίησή τους για την ασφάλεια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ιράν αναπτύσσει περισσότερες δυνάμεις στην κουρδική περιοχή

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Μενίδι

Μουντιάλ: Διαπληκτισμός μεταξύ Ιρανών στον αγώνα με την Ουαλία

Ισπανία: Πορείες ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα