ΑΘΗΝΑ
21:22
|
26.04.2024
Πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», του είπαν ότι δεν εφημερεύει και εξέπνευσε στον δρόμο για το Ρίο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του, ο 49χρονος πήγε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του συνεστήθη να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

«Ψύξη θα ‘ναι, εμείς δεν εφημερεύουμε, πηγαίνετε στο Ρίο», φέρεται να ήταν η απάντηση που έλαβε ο άτυχος 49χρονος σύμφωνα με τους οικείους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο έφτασε και ο αδελφός του τον οποίον είχε ειδοποιήσει για να σπεύσει για βοήθεια. Παρά τις εκκλήσεις και των δύο, οι γιατροί επέμεναν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο.

Τα δύο αδέλφια μπήκαν στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για εκεί. Στον δρόμο όμως ο 49χρονος ένιωσε έναν ακόμα πιο ισχυρό πόνο και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

Εφθασε εκεί, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και απευθύνθηκε σε όποιον γιατρό βρήκε μπροστά του. Του περιέγραψε τον ισχυρό πόνο που ένιωθε στην πλάτη, για ν’ ακούσει την φράση:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα