ΑΘΗΝΑ
15:02
|
19.04.2024
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν από πυραυλική επίθεση στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο σήμερα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν από πυραυλική επίθεση στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο σήμερα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο.

«Οι πύραυλοι έπληξαν μια βιομηχανία και έναν πολυσύχναστο δρόμο ακριβώς δίπλα» ανέφερε ο κυβερνήτης μέσω της σελίδας του στο Facebook.

«Η ρωσική επίθεση στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν. Εξετάζουμε την έκταση των καταστροφών», πρόσθεσε.

Ο Ρώσος υπ. Άμυνας διέταξε «τις στρατιωτικές μονάδες να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους»

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού διέταξε τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που επιχειρούν σε όλες τις περιοχές της Ουκρανίας να κλιμακώσουν τη διεξαγωγή των πολεμικών επιχειρήσεων, με στόχο την προληπτική αποτροπή βομβαρδισμών στην Ανατολική Ουκρανία και άλλες περιοχές που ελέγχονται από τη Ρωσία, όπως ανέφερε το ίδιο υπουργείο, σε μία ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Σοϊγκού «έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την περαιτέρω κλιμάκωση της δράσης των στρατιωτικών μονάδων σε όλες τις περιοχές που διεξάγονται πολεμικές επιχειρήσεις, ώστε να αποτραπεί η πιθανότητα πραγματοποίησης μαζικής επίθεσης από την κυβέρνηση του Κιέβου, με ρουκέτες ή πυρά πυροβολικού κατά πολιτικών υποδομών και κατοικημένων περιοχών στον Ντονμπάς, αλλά και άλλες περιοχές.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι:Πληροφορίες για απόπειρα επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα