ΑΘΗΝΑ
00:27
|
20.05.2024
«Με 8.32 μ. θα ήταν ντροπή να κερδίσω, δε με πειράζει. Θα ήθελα να πηδήσω 8,50 μ. κι ας μην κέρδιζα» είπε μετά το μετάλλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σταθερός στις εξαιρετικές συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα παραμένει ο Μίλτος Τεντόγλου που εξασφάλισε την Κυριακή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, μένοντας μία… ανάσα από την πρώτη θέση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην πέμπτη του προσπάθεια πάτησε τα 8.32 μέτρα επίδοση που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς τον προσπέρασε ο Κινέζος Γουάνγκ στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια με 8.36. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ελβετός Εχάμερ με επίδοση 8.16.

Ο νεαρός πρωταθλητής ξεχώρισε μία ακόμη φορά όχι μόνον για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και το ήθος του καθώς στάθηκε περισσότερο στα «λάθη» που του στερήσαν το χρυσό μετάλλιο.

«Ο αγώνας ήταν από τους καλύτερους από άποψη επιδόσεων, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος ήταν κοντά όλα τα άλματά μου. Το χειρότερό μου άλμα ήταν στα 8,20μ…Ήμουν σταθερός, αλλά ένα δεν ξέφυγε. Νομίζω ότι οι προσγειώσεις μου ήταν αυτές που μου στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Πάντα είναι κακές. Αν κάνεις κακή προσγείωση χάνεις περισσότερα εκατοστά. Είναι κρίμα που το έχασα έτσι το χρυσό. Από την άλλη με 8.32 μ. θα ήταν ντροπή να κερδίσω, δε με πειράζει. Θα ήθελα να πηδήσω 8,50 μ. κι ας μην κέρδιζα. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ.».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα