ΑΘΗΝΑ
00:52
|
20.04.2024
Ο δράστης έπεσε νεκρός λίγα λεπτά μετά την επίθεση από τα πυρά ενός 22χρονου που κυκλοφορούσε οπλισμένος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο της περιοχής Γκρίνγουντ Παρκ της Ιντιάνα με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες εξαπέλυσε  αργά το βράδυ της Κυριακής ένας άνδρας με καραμπίνα.

Ωστόσο, ο δράστης λίγα λεπτά μετά την επίθεση έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 22χρονου που κυκλοφορούσε στο χώρο και ήταν οπλισμένος με νόμιμα αποκτηθέν όπλο.

Μεταξύ των δύο τραυματιών είναι ένα 12χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής.

Οι πελάτες του εμπορικού κέντρου χαιρέτισαν τον 22χρονο σαν τον «ήρωα της μέρας» καθώς η απάντησή του στα πυρά του ενόπλου φάνηκε να περιορίζει τον αριθμό θυμάτων που θα μπορούσε να προκαλέσει.

Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε  έρευνες για το περιστατικό  με τον υπαρχηγό της αστυνομίας Ιντιανάπολης, Κρις Μπέιολι, να δηλώνει «αηδιασμένος» από τα διαδοχικά κρούσματα ένοπλης βίας από «μοναχικούς» οπλοφόρους στη χώρα του.

Το Γκρίνγουντ είναι νότιο προάστιο της Ιντιανάπολης (πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Ιντιάνα) με πληθυσμό περίπου 60.000 κατοίκων. Ο Δήμαρχος της πόλης Μαρκ Μάιερς ζήτησε «προσευχές» για τα αδικοχαμένα θύματα χαρακτηρίζοντας την επίθεση «τραγωδία».

Πληροφορίες για την ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη αναμένεται να ανακοινωθούν εντός τρέχοντος 24ώρου. Σε κάθε περίπτωση αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο δράστης χρησιμοποίησε καραμπίνα η οποία δεν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα