ΑΘΗΝΑ
01:31
|
03.05.2024
Χρησιμοποίησε ιδιωτικό τζετ για πτήση 12 λεπτών – Αναπληρώνει την αδιαφορία της για το περιβάλλον με την περισσή ξιπασιά της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η οικολογική αναισθησία της Κάιλι Τζένερ μαζί με την ξεδιάντροπη προβολή του πλούτου της έχουν εξοργίσει τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα αλλά η 24χρονη κόρη της οικογένειας των Καρντάσιαν δεν πτοείται. Παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει πια τον τίτλο της «εγκληματία του κλίματος» η Κάιλι Τζένερ συνεχίζει να μετακινείται με ιδιωτικά τζετ για πτήσεις 12 και 17 λεπτών.

Τα πήγαινε-έλα της Τζένερ με ιδιωτικά αεροσκάφη παρακολουθεί και δημοσιεύει μαζί με τον χάρτη των πτήσεων ο λογαριασμός στο Twitter@CelebJets. Την περασμένη Παρασκευή η ίδια η κ. Τζένερ δημοσίευσε τον χάρτη της πτήσης της από το Καμαρίλο στο Βαν Νις της Καλιφόρνιας, διάρκειας 12 λεπτών ή απλά 45 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Το @CelebJets δημοσιεύει επίσης τα γαλόνια του καυσίμου αεροσκαφών που χρησιμοποιήθηκαν, το κόστος τους και τους τόνους εκπομπών CO2 που απελευθερώνουν οι εκδρομές της τηλεπερσόνας και ιδιοκτήτρια εταιρείας καλλυντικών.


Την ίδια εμμονή με τα ιδιωτικά τζετ μοιράζεται και ο «σύντροφός» της Τράβις Σκοτ. Τρεις μέρες μετά τη γρήγορη πτήση, η 24χρονη σταρ δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ίδιας και του 31χρονου Σκοτ να ποζάρουν μπροστά στα ιδιωτικά τους τζετ με την εξής λεζάντα: «Θέλεις να πάρουμε το δικό μου ή το δικό σου;»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα