ΑΘΗΝΑ
19:02
|
25.04.2024
Δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος μετά το χαμό μίας 18χρονης και ενός 16χρονου και τον άσχημο τραυματισμό του 15χρονου οδηγού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλίψη και «μούδιασμα» προκαλεί από τη Δευτέρα στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου το φονικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική Οδό Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας με «πρωταγωνιστή» έναν ανήλικο οδηγό που πήρε, κρυφά, το αυτοκίνητο της οικογένειας, για να διασκεδάσει το βράδυ με την αδελφή και φίλους τους.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:35 της 18ης Ιουλίου στο 95,4ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης -Καλαμάτας, όταν ένας 15χρονος που οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο αποφάσισε να κάνει όπισθεν για να πλησιάσει την έξοδο που είχε αρχικά προσπεράσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον 69χρονο Βρετανό οδηγό όπισθεν αυτοκινήτου. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος κόπηκε κυριολεκτικά στη μέση…

Τροχαίο στην Κόρινθο: Ο 15χρονος οδηγός «πήρε κρυφά τα κλειδιά του  αυτοκινήτου» | LiFO

Ο 15χρονος οδηγός χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος τους που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα σκοτώθηκαν επί τόπου βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται επίσης ένας 18χρονος που τραυματίστηκε άσχημα κατά τη φονική σύγκρουση των δύο ΙΧ αυτοκινήτων.

Η τροχαία έχει αναλάβει τη διενέργεια έρευνας για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τον 69χρονο Βρετανό οδηγό του δεύτερου οχήματος και από τον 18χρονο τραυματία του πρώτου οχήματος αλλά και από διερχόμενους οδηγούς που βρίσκονταν στον τόπο της τραγωδίας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ανοικτό επίσης παραμένει το πώς ακριβώς ο 15χρονος έφηβος χωρίς δίπλωμα πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας του μετατρέποντάς το σε φονικό όπλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα