ΑΘΗΝΑ
19:18
|
02.05.2024
«Ίσως πρέπει να βγάζω το πουκάμισό μου πιο συχνά... ελευθερώστε την ρώγα!!»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών που απεικονίζουν τον Ίλον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, χωρίς πουκάμισο σε γιοτ στη Μύκονο, ο 51χρονος ιδιοκτήτης της Tesla αστειεύτηκε στο Twitter, δηλώνοντας «ελευθερώστε την ρώγα!»

Οι εν λόγω φωτογραφίες δείχνουν τον πάλλευκο Ίλον Μασκ να απολαμβάνει το ποτό του σε σκάφος στα νερά της Μυκόνου την Κυριακή. Με ανάρτησή του στο Twitter λίγες ώρες πριν την νομική του αναμέτρηση με την δημοφιλή πλατφόρμα αργότερα σήμερα, ο Μασκ ανέφερε ότι «ίσως πρέπει να βγάζω το πουκάμισό μου πιο συχνά… ελευθερώστε την ρώγα!!». Ο επιχειρηματίας διαβεβαίωσε επίσης τους επενδυτές του ότι έχει «ήδη επιστρέψει στο εργοστάσιο».

Ο Ίλον Μασκ πρόκειται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου μετά την παραπομπή του από το Twitter λόγω της παραίτησής του από την εξαγορά της διαδικτυακής πλατφόρμας, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, ο Έρολ Μασκ, πατέρας του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αποκάλυψε ότι μια κολομβιανή εταιρεία τον προσέγγισε ζητώντας του να δωρίσει σπέρμα ώστε να γονιμοποιήσει ευκατάστατες Κολομβιανές. «Γιατί να πάνε στον Ίλον όταν μπορούν να πάνε στον άνθρωπο που δημιούργησε τον Ίλον;», δήλωσε. Ερωτηθείς αν σκέφτεται να προχωρήσει με την δωρεά, για την οποία δεν του προσφέρθηκε αμοιβή, όπως δήλωσε, ο 76χρονος Έρολ Μασκ απάντησε «γιατί όχι;»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή το φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Βούλα: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μ. Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα