ΑΘΗΝΑ
11:12
|
19.04.2024
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) πρόκειται να εντείνει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της ευλογιάς των πιθήκων στο Λονδίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) πρόκειται να εντείνει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της ευλογιάς των πιθήκων στο Λονδίνο, καθώς υπάρχουν περισσότερες προμήθειες του εμβολίου, καθώς την Τρίτη, οι υπεύθυνοι υγειονομικοί δήλωσαν ότι είχαν αγοραστεί 100.000 περισσότερες δόσεις ενός αποτελεσματικού εμβολιασμού.

Περισσότερα από 2.000 κρούσματα μόλυνσης έχουν επιβεβαιωθεί στην Αγγλία, με τα περισσότερα από αυτά στην πρωτεύουσα.

Χιλιάδες ακόμη Λονδρέζοι που είναι επιλέξιμοι για τη δόση θα προσκληθούν να εμβολιαστούν το προσεχές διάστημα, αλλά το NHS δήλωσε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να περιμένουν να επικοινωνήσουν πρώτα μαζί τους.

Το Λονδίνο πρόκειται να λάβει πρόσθετες δόσεις από την υπάρχουσα προμήθεια του εμβολίου σε μια προσπάθεια να σπάσει οι αλυσίδες μετάδοσης όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ενώ ο καθένας μπορεί να νοσήσει από ευλογιά των πιθήκων, η πλειονότητα των περιπτώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να είναι ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και άλλοι άνδρες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άτομα του ίδου φύλου.

Ο Στιβ Ράσελ, διευθυντής εμβολιασμών του NHS, δήλωσε ότι είναι «ζωτικής σημασίας όσοι είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον ιό να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό».

Και πρόσθεσε: «Χιλιάδες ακόμη άτομα θα προσκληθούν πολύ σύντομα, καθώς και ο αριθμός των κλινικών θα διευρυνθεί, και όπως κάναμε με το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid, το NHS θα διασφαλίσει ότι όλοι όσοι είναι επιλέξιμοι μπορούν να λάβουν το εμβόλιο. Ζητάμε από τους ανθρώπους να περιμένουν για να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να εμφανιστούν το συντομότερο δυνατό όταν κληθούν να εμβολιαστούν».

Στο Λονδίνο, υπάρχουν περισσότερες από 18 κλινικές που προσφέρουν εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών σεξουαλικής υγείας Dean Street στο Soho, Chelsea and Westminster Hospital, Guy’s Hospital στο Southwark, Mortimer Market Center στο Camden και Barking Hospital Outpatient Center East.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα