ΑΘΗΝΑ
05:51
|
27.04.2024
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την οριοθέτηση πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε Μεσσηνία και Γρεβενά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την οριοθέτηση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Σπιάντζας στην Ηλεία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ακριτοχώρι, του δήμου Πύλου – Νέστορος, στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 61 πυροσβέστες με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα, ενώ τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού.

Ταυτόχρονα, πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειροούν και για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Τσακατούρα Γρεβενών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 οχήματα και 1 ελικόπτερο, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό να επισημαίνει κατά την έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων, πως πρόκειται για έρπουσα πυρκαγιά σε ορεινή δύσβατη περιοχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα