ΑΘΗΝΑ
08:52
|
05.05.2024
Η κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην οροσειρά των Αγράφων, χτυπήθηκε αναίτια από την Αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να μην ανέβουν οι ανεμογεννήτριες στο βουνό, ήταν στόχος των διαδηλωτών που κινητοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, με στόχο να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί Τύμπανο Αργιθέας.

Το λεωφορείο με τους διαδηλωτές εμποδίστηκε και ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να παρακάμψουν το μπλόκο των ΜΑΤ. Τότε χρησιμοποιήθηκαν κλομπ, δακρυγόνα, κρότου λάμψεις και έγιναν έξι προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 από τις 6 προσαγωγές μετά την αναίτια αστυνομική καταστολή, μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με 3 κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην οροσειρά των Αγράφων, έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Τροχαία από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, όταν και θα γίνεται προγραμματισμένη διέλευση 24 βαρέων οχημάτων που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας- Τρικάλων – Μουζακίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα