ΑΘΗΝΑ
01:45
|
19.04.2024
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για 3 βιασμούς και μια απόπειρα βιασμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο χωρίς χειροπέδες, συνοδεία των δικηγόρων του και της συζύγου του. Πρωτίστως, ο ηθοποιός αποφυλακίστηκε με περιοριστικά μέτρα για λόγους υγείας.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία της δίκης θα ξεκινήσει με την κατάθεση του φίλου της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία κατά το κατηγορητήριο, βιάστηκε δυο φορές από τον ηθοποιό.

Η πρώτη καταγγέλλουσα γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί στον φίλο της τα όσα τη συνέβησαν, τα οποία αναμένεται να επαναλάβει και σήμερα. Κατά την τελευταία δικάσιμο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε καταθέσει η μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι ηθοποιός αλλά υπήρξε και συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τον προγραμματισμό του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έχει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας συνεδρίαση σε καθημερινή βάση. Αμέσως μετά η δίκη θα διακοπεί, λόγω θερινών διακοπών, και θα επανέλθει με καταθέσεις μαρτύρων την πρώτη κιόλας μέρα του Σεπτεμβρίου με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα