ΑΘΗΝΑ
11:07
|
14.08.2022
Γερμανικές επενδύσεις στα μέρη που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου ήταν η πρόταση της Γερμανίδας ΥΠΕΞ αντί της καταβολής αποζημιώσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Για τις Γερμανικές επανορθώσεις, η Γερμανίδα ΥΠΕΞ είπε να γίνουν γερμανικές επενδύσεις στα μέρη που κατέστρεψαν οι Γερμανοί. Με άλλα λόγια να πλουτίσουν οι Γερμανοί επενδύοντας στα μέρη όπου τάφηκαν οι εκτελεσθέντες και καταστράφηκαν τα πάντα στην κατοχή» σχολιάζει ο πρέσβης επί τιμή, Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, για την πρόταση της Αναλένα Μπέρμποκ σχετικά με τις γερμανικές επανορθώσεις.

«Ως νέα κυβέρνηση, προτιθέμεθα να μάθουμε από την Ιστορία, να χτίσουμε βάσεις και να λάβουμε μέτρα προς όφελος των ανθρώπων, ακόμα και όταν έχουμε διαφορετική νομική άποψη. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους βρίσκονται εν ζωή ή να κάνουμε προγράμματα για τους νεότερους. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για επενδύσεις για το μέλλον στα χωριά που επλήγησαν από τη γερμανική κατοχή» υποστήριξε μεταξύ άλλων η Αναλένα Μπέρμποκ κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έκθετη η Ελλάδα για το δράμα των αβοήθητων, εγκλωβισμένων προσφύγων στον Έβρο

Ακτιβιστές τσιμέντωσαν τρύπες του γκολφ στη νότια Γαλλία

Πυροβολισμοί και μια σύλληψη στο αεροδρόμιο της Καμπέρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα