ΑΘΗΝΑ
11:24
|
06.05.2024
Έντονα ερωτήματα ανακύπτουν σχετικά με τις συνθήκες απαγχονισμού 20χρονης κοπέλας στην Αίγινα, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονα ερωτήματα ανακύπτουν σχετικά με τις συνθήκες απαγχονισμού 20χρονης κοπέλας στην Αίγινα, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη το πρωί του Σαββάτου έξω από το σπίτι της μητέρας της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού μέσου ενημέρωσης saronicmagazine.gr aπό τις καταθέσεις προσώπων που βρίσκονταν μαζί της μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν προκύπτει με κάποιον τρόπο ότι σκεπτόταν να θέσει τέλος στη ζωή της, ενώ δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο σημείωμά της.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας φέρεται να διερευνάται ενδελεχώς, λόγω του τρόπου θανάτου καθώς και της γενικής εικόνας της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Ταυτόχρονα, εξετάζεται η σύνδεση με την  εξαφάνιση προσώπου του οικογενειακού της περιβάλλοντος, με το οποίο η 20χρονη φέρεται να  είχε διενέξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.   

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το εν λόγω δημοσίευμα, φως στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα διενεργηθεί εντός των επόμενων ημερών στον Πειραιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα