ΑΘΗΝΑ
00:22
|
27.04.2024
Νέα δίωξη σε βάρος της 33χρονης μητέρας για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπη με κατηγορίες και για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, έθεσαν σήμερα οι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, την ήδη προφυλακισμένη, στις φυλακές Κορυδαλλού, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μετά και να νέα ιατροδικαστικά δεδομένα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα από τους ιατροδικαστές Καρακούση και Καλογριά, και αποδίδουν τους θανάτους των δύο παιδιών σε ασφυξία οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, προχώρησαν σε νέα δίωξη κατά της 33χρονης μητέρας των παιδιών, για ανθρωποκτονίες κατά συρροή που αφορούν στα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας την 3,5 ετών Μαλένα και την μόλις 6 μηνών Ίριδα.

Επιβαρυντικό επιπλέον στοιχείο αποτελεί για την Ρούλα Πισπιρίγκου το γεγονός ότι μόνον εκείνη ήταν μαζί με τα δύο παιδιά με τη στιγμή του θανάτου τους, κάτι που είχε γίνει και με 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, για τον θάνατο της Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019, οι γιατροί περιγράφουν στις καταθέσεις τους που περιέχονται στη δικογραφία την εικόνα μιας μητέρας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όταν το παιδάκι πλέον ήταν κρύο, δηλαδή είχε πεθάνει πριν από ώρα. Κάνουν μάλιστα λόγο για ένα παιδί που είχε ξεπεράσει την λευχαιμία, και ήταν καλά στην υγεία του.

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, από τη δικογραφία προκύπτει ότι υπήρξαν σημάδια αίματος στο στόμα του μωρού, γεγονός που πιστοποίησε κατά τους ιατροδικαστές και τους εισαγγελείς, ότι ο θάνατος του ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Η δικογραφία με τις νέες διώξεις βρίσκεται πλέον στα χέρια αρμόδιου ανακριτή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα