ΑΘΗΝΑ
02:31
|
24.04.2024
Δικαίωση για τη συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού καθώς παραιτήθηκαν από τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας της οι επενδυτές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικαιώθηκε η συνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία κινδύνευε να χάσει το σπίτι της στα Άνω Ιλίσια για χρέη 15.000 ευρώ (που είχαν γίνει με τους τόκους 45.000 ευρώ) σε πιστωτικές κάρτες,

Το fund που είχε αγοράσει το σπίτι της από πλειστηριασμό δήλωσε στο δικαστήριο παραίτηση από τη διαδικασία εξώσεως, προφανώς λόγω νομικών κενών και σφαλμάτων στη διαδικασία που επέλεξε να ακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ατόμων έξω από το σπίτι της που εμπόδισαν τον δικαστικό κλητήρα από το να κάνει έξωση στη δημοσιογράφο και τον γιο της. Η ίδια κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας αναστολή της έξωσης όπου ο δικηγόρος του fund δήλωσε πως κάνουν πίσω.

«Κατά τη γνώμη μου έκανα πίσω λόγω της μεγάλη δημοσιότητας που πήρε το πράγμα» δήλωσε στην τηλεόραση του Open η Ιωάννα Κολοβού. Και συνέχισε «δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι με παίρνουν τηλέφωνο με αυτό ακριβώς το πρόβλημα και μου λένε τι να κάνουμε, τι να κάνουμε. Πρέπει κάτι να κάνουμε. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να κάνουμε είναι ηθικό το πρόβλημα, είναι στοιχειώδες. Είναι η πρώτη κατοικία» ανέφερε η ίδια.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια  ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο γιατί «είναι απίστευτο το τι αγχόνες έχουν στηθεί για τον ελληνικό λαό, ντροπή δηλαδή, ντροπή».

Τέλος, αναρωτήθηκε «δεν υπήρχε δάνειο στεγαστικό, ούτε καταναλωτικό, ούτε υποθήκη…ήταν δυο κάρτες…ληστρικά επιτόκια, τι να πω μαφία, μαφία μου φαίνεται. Είναι δυνατόν να με κυνηγάει η τράπεζα για 15.000ς; οι οποίες έγιναν 45;».

«Έρχονταν αλληλέγγυοι, αλλά και πολίτες που είχαν πρόβλημα, τεράστιο πρόβλημα» είπε η κυρία Κολοβού ευχαριστώντας το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης που όπως είπε η ίδια τρόμαξε το fund.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα