ΑΘΗΝΑ
19:45
|
18.05.2024
Το ευφάνταστο σποτ που ανάρτησε η ρωσική πρεσβεία στη Μαδρίτη στο Τουίτερ είναι ύμνος για τις ομορφιές της Ρωσίας και το... φθηνό ρεύμα!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οσο στις χώρες της ΕΕ ψάχνουν να κλείσουν συμφωνίες με σχεδόν κάθε χώρα που διαθέτει μεγάλη παραγωγή ενέργειας  ώστε να μειωθεί ο αντίκτυπος ενός πιθανώς δριμύ χειμώνα σε περίπτωση που η Ρωσία κλείσει για τα καλά τη «στρόφιγγα» του φυσικού αερίου, στη Ρωσία φαίνεται να διασκεδάζουν με τις αποφάσεις της Κομισιόν και των κυβερνήσεων των 27 χωρών-μελών που συχνά δείχνουν να πυροβολούν τα πόδια τους με άνεση που προκαλεί κατάπληξη στους ψυχραιμότερους παρατηρητές.

Σε λογαριασμό της ρωσικής πρεσβείας στην Ισπανία («Rusia en España») στο Τουίτερ αναρτήθηκε την Παρασκευή, στις 29 Ιουλίου ένα σκωπτικό βίντεο διάρκειας 53 δευτερολέπτων  που δείχνει να διαλαλεί τα καλά της ζωής στη Ρωσική Ομοσπονδία με τίτλο:  «Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία».

Στο βίντεο παρελαύνουν ωραίες εικόνες από χαρούμενα παιδάκια, ωραίες γυναίκες, κλασσικούς Ρώσους λογοτέχνες, κτίρια σπάνιας αρχιτεκτονικής, στιγμιότυπα με ρωσικά μπαλέτα και με τον εκφωνητή να τονίζει πως η Ρωσία διαθέτει πέραν των άλλων και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις». 

Και εάν κάποιος νομίζει πως οι δημιουργοί του βίντεο κλιπ ξέχασαν τη βότκα,κάνουν λάθος!

Δεν παρέλειψαν να διαφημίσουν εκτός από το εθνικό ποτό, τα φθηνά ταξί και το πάμφθηνο (σε σχέση με τα δεδομένα σε ΕΕ και ΗΠΑ) ρεύμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Λαβρόφ: Η Ευρώπη δεν θα είναι εταίρος της Ρωσίας για τουλάχιστον μία γενιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα