ΑΘΗΝΑ
05:38
|
17.05.2024
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα σε νηπιαγωγείο στην Κίνα, με τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες μέχρι στιγμής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο στην κινεζική επαρχία Τζιανσί, μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, επικαλούμενο την αστυνομία.

Ένας «γκάνγκστερ με καπέλο και μάσκα» εισέβαλε στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων στο Twitter, προσθέτοντας ότι ο 48χρονος ύποπτος διέφυγε.

Το πρακτορείο ειδήσεων δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα θύματα. Σε ένα βίντεο της σκηνής που κοινοποιήθηκε από την κρατική εφημερίδα Beijing Daily, φαίνεται ένας αστυνομικός να μεταφέρει ένα μικροσκοπικό παιδί στην αγκαλιά του σε ένα ασθενοφόρο.

Το βίαιο έγκλημα είναι σπάνιο στην Κίνα, εν μέρει λόγω των αυστηρών ελέγχων των όπλων και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις με μαχαίρι και τσεκούρι, μεταξύ άλλων σε σχολεία. Οι θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρι που στοχεύουν ειδικά μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων έχουν σημειωθεί σε όλη τη χώρα, από άτομα που φέρεται να επιθυμούν να εκδικηθούν την κοινωνία.

Τον περασμένο Απρίλιο, δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα 16 τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας με μαχαίρι μπήκε σε νηπιαγωγείο στη νότια Κίνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο 50χρονος-«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα