ΑΘΗΝΑ
01:18
|
21.07.2026
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο 37χρονος (πατέρας τριών παιδιών) αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και αδιέξοδα και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός μέσα στο μηχανοστάσιο του πλοίου στη Ρόδο στο οποίο εργαζόταν εντοπίστηκε ένας 37χρονος ναυτικός.Ο θάνατος του εργαζόμενου έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το βράδυ της Πέμπτης σε πλοίο που είχε ελλιμενιστεί στο λιμάνι Ακαντιάς του νησιού.

Αξιωματικοί του Λιμενικού μετέβησαν στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου, όπου βρισκόταν αγκυροβολημένο το συγκεκριμένο πλοίο, καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ, τα οποία διαπίστωσαν το θάνατό του.

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Ρόδο: Πατέρας 38 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου διενεργεί την προανάκριση και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας Η Ροδιακή, ο 37χρονος (πατέρας τριών παιδιών) αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και αδιέξοδα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα