ΑΘΗΝΑ
07:18
|
27.04.2024
Είχε πουλήσει σχεδόν 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για τον αγώνα της κατά του καρκίνου του μαστού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από μακροχρόνιο αγώνα ενάντια στον καρκίνο η 73χρονη Αγγλο-Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια, Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον πρωτοέγινε διάσημη το 1978 με τη συμμετοχή της στο κινηματογραφικό μιούζικαλ «Grease».

Albert Verlinde brengt nieuwe versie van Grease naar de theaters | Boek &  Cultuur | NU.nl

Έκτοτε, πήρε τέσσερις φορές βραβείο Γκράμυ και μπήκε πέντε φορές στο number-one και δέκα φορές στο top-ten του Billboard Hot 100 ενώ δυο δίσκοι της έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200.

Εικόνα

Έντεκα από τα singles της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων δίσκων) και 14 δίσκοι της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων και τεσσάρων διπλά πλατινένιων) έχουν γίνει χρυσοί. Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και ήταν μια από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο σύζυγός της με ανάρτησή του στο Τουίτερ, αναφέροντας:

«Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν τυχόν δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund. org)».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα