ΑΘΗΝΑ
23:33
|
05.12.2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που παρακολουθείτο από την ΕΥΠ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, τον οποίο παρακολουθούσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και ο οποίος έγινε θύμα υποκλοπών μέσω του κακόβουλου ισραηλινού λογισμικού Predator με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στη χώρα, κάνοντας λόγο για έλλειψη μεταμέλειας και υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο».

Η ανάρτηση του Θανάση Κουκάκη:

Καμία μεταμέλεια από τον Κ. Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις. Καμία αναφορά στο Predator. Δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο. Η αναφορά ότι η ΕΥΠ, της οποίας προΐσταται, “υποτίμησε την πολιτική διάσταση της συγκεκριμένης υπόθεσης” είναι ενδεικτική. 

Η αναφορά πως «σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας» ενδεχομένως να «απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας», είναι ακόμη πιο προβληματική. Μεταθέτει τις πολιτικές του ευθύνες σε αόρατους εχθρούς και επιχειρεί να σκιαμαχήσει, ατυχέστατη επιλογή, καθώς οι παρακολουθήσεις που αποσταθεροποίησαν το πολιτικό σκηνικό έγιναν από το Μαξίμου και την υπαγόμενη σε εκείνον ΕΥΠ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευθύνες στον Δήμο Σερρών ρίχνει ο διευθυντής του σχολείου

«Καλοβλέπουν» την νομιμοποίηση κρυπτονομισμάτων στη Μόσχα

Νεκρή η 14χρονη Γερμανίδα μαθήτρια μετά από επίθεση με μαχαίρι

Και στα Εξάρχεια δακρυγόνα, μετά από πορεία για τον 16χρονο Φραγκούλη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα