ΑΘΗΝΑ
04:52
|
26.04.2024
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που παρακολουθείτο από την ΕΥΠ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, τον οποίο παρακολουθούσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και ο οποίος έγινε θύμα υποκλοπών μέσω του κακόβουλου ισραηλινού λογισμικού Predator με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στη χώρα, κάνοντας λόγο για έλλειψη μεταμέλειας και υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο».

Η ανάρτηση του Θανάση Κουκάκη:

Καμία μεταμέλεια από τον Κ. Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις. Καμία αναφορά στο Predator. Δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, αλλά σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο. Η αναφορά ότι η ΕΥΠ, της οποίας προΐσταται, “υποτίμησε την πολιτική διάσταση της συγκεκριμένης υπόθεσης” είναι ενδεικτική. 

Η αναφορά πως «σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας» ενδεχομένως να «απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας», είναι ακόμη πιο προβληματική. Μεταθέτει τις πολιτικές του ευθύνες σε αόρατους εχθρούς και επιχειρεί να σκιαμαχήσει, ατυχέστατη επιλογή, καθώς οι παρακολουθήσεις που αποσταθεροποίησαν το πολιτικό σκηνικό έγιναν από το Μαξίμου και την υπαγόμενη σε εκείνον ΕΥΠ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα