ΑΘΗΝΑ
14:07
|
17.05.2024
Μετά από «διάλειμμα» 10 ετών επαναλειτουργεί στο Λουτράκι σύγχρονη βιομηχανική μονάδα εμφιάλωσης στο χώρο του ιστορικού «Καραντάνη».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λειτουργεί μετά από «διάλειμμα» 10 ετών σύγχρονη βιομηχανική μονάδα εμφιάλωσης στο χώρο του ιστορικού εργοστασίου «Καραντάνη» στο Λουτράκι συνεχίζοντας την παραγωγή στον τομέα της εμφιάλωσης.

Πρόκειται για τις αναβαθμισμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις στο χώρο ανέγερσης του πρώτου εργοστασίου εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στην Ελλάδα που ίδρυσε το 1907 ο Κλέαρχος Καραντάνης. Οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της PepsiCo Hellas στο Λουτράκι λειτουργεί πλέον υπό την νέα ιδιοκτησία της NU AQUA A.E.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου και της NU AQUA A.E, Δημήτρης Μπαμπάκος αναφέρθηκε πριν μία βδομάδα στην πρώτη φάση του έργου που αφορά επένδυση ύψους 10 εκ. ευρώ και συμπεριλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων και των γραμμών παραγωγής. Ο ίδιος ανέφερε πως είναι σε εξέλιξη και η δεύτερη φάση του έργου επενδύσεων 29 εκ. ευρώ που συμπεριλαμβάνει νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και τέσσερις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής για αναψυκτικά.

Εικόνα

Η NU Aqua είναι μια εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη και ανήκει σε ένα επενδυτικό όμιλο γερμανικών, ελβετικών και ελληνικών συμφερόντων. Η ομάδα αυτή έχει επενδύσει σήμερα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία,) όπως επίσης και σε άλλες βιομηχανίες.

Στη χώρα μας έχει αποκτήσει την Ελληνικά Υδατοδρόμια από τον όμιλο Άκτωρ, έχει συστήσει την Grecian Air Seaplanes που θα εκτελεί το πτητικό έργο των υδροπλάνων στην Ελληνική Επικράτεια ενώ έχει ολοκληρωθεί η πρώτη επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα ύψους 35 εκ. ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Παρβοϊός: Νοσηλεύεται παιδί στο Ωνάσειο με μυοκαρδίτιδα

Ενάντια στην κακοφωνία: H ενδοοικογενειακή βία ως ζήτημα δημόσιας υγείας

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα