ΑΘΗΝΑ
07:47
|
26.04.2024
Συνεχίζεται μέχρι τις 29 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντός της ημέρας θα πληρωθούν και οι τελευταίοι δικαιούχοι του Fuel Pass 2, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Και αυτό γιατί σήμερα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρήματα όσων επέλεξαν την καταβολή του επιδόματος βενζίνης με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η καταβολή της ενίσχυσης σε δικαιούχους που επέλεξαν επιδότηση με τη μορφή ψηφιακής κάρτας στο κινητό τηλέφωνο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στα πρατήρια βενζίνης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν υποβληθεί συνολικά 1.544.633 αιτήσεις για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, και 581.087 για έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας.

Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων αναμένεται να ξεπεράσει τις 3.500.000 μετά και τη σημαντική αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για την ένταξη νέων δικαιούχων στο πρόγραμμα επιδότησης καυσίμων.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 29 Αυγούστου μπορούν οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

The Old Oak: A symbol of endurance

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα