ΑΘΗΝΑ
06:16
|
17.05.2024
Ενόχλησε η ανάρτηση για τους γιους τους που μεγαλώνουν σε ένα σπίτι γεμάτο «μαριχουάνα» σαν αυτά πολλών γνωστών και μόνο μαύρων ράπερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονες αντιδράσεις για τις «ρατσιστικές» στερεοτυπικές αντιλήψεις της προκάλεσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με μια ανάρτηση που έκανε για την κατάσταση των γιων της. Σύμφωνα με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια οι γιοι της μεγαλώνουν σε ένα σπίτι γεμάτο «μαριχουάνα» σαν αυτά πολλών γνωστών και μόνο μαύρων ράπερ. Συγκεκριμένα η 40χρονη κατονόμασε τους Ludacris, 50 Cent, Jay Z και Puff Daddy.

Να σημειωθεί πως η Σπίαρς και ο πρώην σύζυγός της είναι το τελευταίο διάστημα «στα μαχαίρια» καθώς ο Κέβιν Φεντερλάιν, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στη βρετανική «Daily Mail» ότι ο 16χρονος γιος της Σον και ο 15χρονος Τζέιντεν δεν θέλουν να έχουν ουδεμία σχέση με τη μητέρα τους. Η Σπίαρς απάντησε με μια μακροσκελέστατη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της ότι ανατρέφει τα παιδιά τους σε ένα «σπίτι με περισσότερο χόρτο από ό,τι οι Ludacris, 50 Cent, Jay Z και Puff Daddy». Αυτή η επιλογή μόνο μαύρων καλλιτεχνών της ραπ εξόργισε πολύ κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.    

Η γεννημένη στη Λουιζιάνα πρώην σταρ της ποπ πρόσθεσε στην ανάρτησή της ότι «ραγίζει η καρδιά της βλέποντας την κατάσταση των γιων της». Και πρόσθεσε: «Με εξέπληξε το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να συζητήσει δημόσια τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε, η ανατροφή έφηβων αγοριών δεν είναι εύκολη για κανέναν. Με απασχολεί ότι ο λόγος έγκειται στο Instagram. Ήταν πολύ πριν από αυτό. Τους έδωσα τα πάντα».

Στο μεταξύ η ίδια ανακοίνωσε την επιστροφή στη μουσική σκηνή με μια συνεργασία έκπληξη με τον σερ Έλτον Τζον. «Hold Me Closer» είναι ο τίτλος του τραγουδιού όπως επιβεβαιώθηκε και από το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο PA, το οποίο επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian», σε σχετικό ρεπορτάζ. Είναι μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971 «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Η πρώτη επιβεβαίωση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήρθε όταν ο διάσημος τραγουδιστής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τίτλο του νέου τραγουδιού μαζί με emoji: ένα τριαντάφυλλο για την Σπίαρς και έναν πύραυλο για εκείνον ως «Rocketman».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο 50χρονος-«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα