ΑΘΗΝΑ
11:43
|
17.05.2024
Η 53χρονη Αμερικανίδα ενεπλάκη σε τροχαίο και έχει υποστεί εγκεφαλική υποξία. Οι συγγενείς της αναμένεται να τη βγάλουν σύντομα από τη μηχανική υποστήριξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μηδαμινές είναι πλέον οι ελπίδες επιβίωσης της ηθοποιού Αν Χες, η οποία ενεπλάκη στις αρχές της εβδομάδας σε σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα και έκτοτε βρίσκεται σε κώμα. Σε δήλωσή της, η οικογένεια της 53χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού αναφέρει ότι η Χες «δεν αναμένεται να επιβιώσει», καθώς λόγω του ατυχήματός της υπέστη εγκεφαλική υποξία (ο εγκέφαλός της δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο) και είναι σε κώμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατιέται σε μηχανική υποστήριξη για να δούμε αν κάποιο από αυτά είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συγγενών και των φίλων της. «Θα τη θυμόμαστε για τη γενναία ειλικρίνειά της και θα μας λείψει το φως της», καταλήγουν.

Η Αν Χες, η οποία κάποτε ήταν σε σχέση με την παρουσιάστρια Έλεν Ντι Τζένερις, ενεπλάκη σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, όταν το όχημά της εξετράπη και έπεσε πάνω σε μια κατοικία, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Κάποια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η Αν Χες, μητέρα δύο παιδιών, είχε υποδυθεί ρόλους σε πολλές γνωστές και επιτυχημένες ταινίες όπως οι «Ντόνι Μπράσκο», «Ανασφάλειες Ζωής» και το ριμέικ του «Ψυχώ» το 1998. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Another World», οπού έπαιζε τον ρόλο δύο δίδυμων αδερφών Bίκι και Μάρλεϊ μεταξύ 1987 και 1991, για τον οποίο κέρδισε και τηλεοπτικό βραβείο Emmy.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαζική δηλητηρίαση μαθητών που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία

«Οι αζήτητοι»: Ένα διαχρονικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Λέρου

Όρμπαν: Μεταξύ ζωής και θανάτου ο Ρόμπερτ Φίτσο

Μπέλγκοροντ: Γυναίκα και 4χρονο παιδί νεκροί από drone

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα