ΑΘΗΝΑ
09:28
|
19.04.2024
Τουλάχιστον πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες και εγκλωβισμένοι ο απολογισμός έκρηξης που κατέστρεψε αποθήκη πυρομαχικών προκαλώντας πυρκαγιά στο Ερεβάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχει καταγραφεί πως έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, ενώ δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι, μετά τις δύο μεγάλες εκρήξεις που σημειώθηκαν στην Αρμενία διαλύοντας κτίριο που στεγάζει πυρομαχικά και προκαλώντας στη συνέχεια πυρκαγιά σε πολυσύχναστη αγορά στο Ερεβάν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Al Jazeera. 

Το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες, δύο μεγάλες εκρήξεις είχαν γκρεμίσει μέρος ενός κτιρίου που στέγαζε πυροτεχνήματα, γεγονός που προκάλεσε την πυρκαγιά, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στα αίτια των εκρήξεων. 

Ο αρμόδιος υπουργός, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik Armenia, δήλωσε ότι τα διασωστικά συνεργεία θα συνέχιζαν τις έρευνες για επιζώντες κατά τη διάρκεια της νύχτας και πως η πυρκαγιά είχε σβήσει, αλλά οι ισχυροί άνεμοι εξακολουθούν να συνιστούν απειλή.

Το γραφείο του δημάρχου του Ερεβάν δήλωσε ότι δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα