ΑΘΗΝΑ
09:57
|
25.04.2024
Έρευνα στη Νέα Ζηλανδία για βαλίτσες που αγοράστηκαν σε δημοπρασία και έκρυβαν μια ανθρωποκτονία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας έχει κινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία μετά από μια μακάβρια ανακάλυψη σε βαλίτσες που αγοράστηκαν από οικογένεια σε δημοπρασία στο νότιο Όκλαντ την περασμένη Πέμπτη.

Οι βαλίτσες μεταξύ άλλων αντικειμένων αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια δημοπρασίας σε αποθηκευτική μονάδα στο νότιο Όκλαντ. Επιστρέφοντας σπίτι τους οι αγοραστές άνοιξαν τις βαλίτσες και αντί για τιμαλφή ή έστω αντικείμενα συναισθηματικής αξίας των αρχικών κατόχων αντίκρισαν διαμελισμένα πτώματα.

Οι αρχές δεν απήγγειλαν κατηγορίες στην οικογένεια, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μόλις άνοιξε την πρώτη βαλίτσα και αντίκρισε το μακάβριο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο «Stuff» αρκετοί γείτονες έκαναν παράπονο για μια «περίεργη μυρωδιά» από το ακίνητο των διπλανών τους. Ένας μάλιστα γείτονας, πρώην υπάλληλος σε νεκροτομείο, δήλωσε στο «Stuff» ότι του ήταν απολύτως «οικεία και αναγνωρίσιμη» η μυρωδιά. Άλλοι είπαν στον ιστότοπο «Newshub» ότι είδαν τουλάχιστον τρεις νεκροφόρες στην ιδιοκτησία των γειτόνων τους.  «Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε μια γειτόνισσα.

Πλέον οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη των βαλιτσών και της αποθηκευτικής μονάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα